3C22d556 1A3c 4719 Be2d C3b0e54c6737

Tivoli Friheden har også fokus på S'et i ESG

Tivoli Friheden har gennem mange år arbejdet på at gøre parken mere grøn og miljøvenlig, og nu har forlystelsesparken fået et synligt bevis på arbejdet i form af en Green Attraction-certificering. Men attraktionen i Aathus arbejder også med ESG

Det er ikke kun i forhold til den grønne agenda, at Tivoli Friheden gerne vil gøre en forskel.

Friheden arbejder med alle dele af ESG-kriterierne - Environment (Miljø), Social (Samfund) og Governance (Ledelse) - og ikke mindst S'et, der har fokus på relationerne til medarbejdere, leverandører, gæster og lokalsamfund, spiller en stor rolle for forlystelsesparken.

- Vi er formentlig en af Aarhus' største arbejdspladser for unge mennesker, og vi lægger vægt på, at vi ikke kun er et sted, de kommer og henter deres løn, men et sted, de kan lide at komme hen. At vi også er en form for mentalt frirum for vores kollegaer, siger Henrik Ragborg Olesen og peger på, at netop det med frirummet også er vigtigt for gæsterne.

Det er ganske enkelt en stor del af Frihedens DNA.

- Vi er med til at skabe oplevelser, sociale kontakter og et frirum i hverdagen. Både med forlystelser, musik og bare plads til at mødes. Samtidig er vi med til at skabe rum for læring og udvikling gennem konferencer og møder på Hermans, så ja, S'et i ESG er helt centralt for os, lyder det.

Det gælder både i hverdagen og ved de særlige lejligheder. Gennem mange år har det eksempelvis været en tradition, at medlemmerne af kommunens skolepatruljer bliver fejret med en dag i Tivoli Friheden. En nyere tradition er, at blomster og planter fra Tivoli Frihedens blomsterfestival gives videre, når festivalen er overstået. I år var det til Hammel Neurocenter.

- Vi synes selv, at Tivoli Friheden kan noget helt særligt, og det vil vi gerne dele ud af, konstaterer tivolidirektøren.

Læs mere: Tivoli Friheden får Green Attraction miljømærke