Nyt

 • 4Ca04a1d 92E3 40D6 9A7d 02A98bb2e0da

  Tivoli Friheden får Green Attraction miljømærke

  04 oktober, 2023

  Elektriske køretøjer, økologisk øl, LED-lys: Tivoli Friheden har gennem mange år arbejdet på at gøre parken mere grøn og miljøvenlig, og nu har forlystelsesparken fået et synligt bevis på arbejdet i form af en Green Attraction-certificering. Tivolidirektør Henrik Ragborg Olesen glæder sig over certificeringen, men slår samtidig fast, at Friheden ikke er i mål endnu

 • P1kulturbæredygtigmuseumodense

  DR Kulturen: Bæredygtige museer og bogen om Musk

  03 oktober, 2023

  Hvis man er et bæredygtigt museum, kan man få et Green Attraction-miljømærke. I år er danske museer med mærket steget fra seks til ni - og det er tre fynske museer, som er kommet i mål med kravene. Kulturen hører, hvad den fynske opskrift på bæredygtighed er.

 • 21 06 25 Kreditering H C Andersens Hus Laerke Beck Johansen 8 Scaled (1)

  Green Attraction til H.C. Andersens Hus

  19 september, 2023

  Som en del af en fælles grøn indsats hos Museum Odense er H.C. Andersen Hus fra 2021 blevet mærket med Green Attraktion. I samme forbindelse modtog Den Fynske Landsby og Møntergården også det målrettede miljømærke for attraktioner.

 • Museum Odense Belønnes Med Green Attraction Certifikat Den Fynske Landsby

  Museum Odense belønnes med Green Attraction-certifikat

  29 august, 2023

  Efter gennem et par år at have sat fokus på grøn omstilling i hele organisationen og særligt i Den Fynske Landsby sikrer Museum Odenses museer sig nu det synlige bevis for at tænke bæredygtigt i såvel sin formidling som sit energiforbrug – både over for gæster og i organisationen.

 • denmark-odense_zoo

  Odense ZOO er første ZOO i Danmark mærket med Green Attraction

  30 juni, 2023

  Som den første zoologiske have i landet er Odense ZOO blevet tildelt titlen som Green Attraction for sit arbejde med miljø og bæredygtighed.

 • gatilaqua

   AQUA Akvarium & Dyrepark er en Green Attraction

  29 juni, 2023

  AQUA Akvarium & Dyrepark har nu opnået Green Attraction certificeringen. Organisationen har over noget tid været i gang med en større dokumentationsproces i forhold til bæredygtighed, hvilket har resulteret i den flotte certificering.

 • 6energimaerke

  Energipuljer til kulturinstitutioner 

  14 juni, 2023

  Museer og andre kulturinstitutioner kan søge to puljer under Slots- og Kulturstyrelsen, hvis de lever op til en række - temmelig omfattende - krav: ‘Pulje til udsatte energiintensive kulturinstitutioner’ og ‘Pulje til energiforbedrende tiltag’

 • ki-culture-foto-1024x555jpg

  Stor fondsbevilling: Bæredygtig klimastyring på museer

  11 juni, 2023

  En ny bevilling fra Augustinus Fonden på 2,8 mio. kr. til ODM’s Museernes Grønne Akademi sikrer 10 danske museers deltagelse i et stort internationalt projekt: “Getting Climate Control under Control”.

 • faarupmedga

  Nordjyllands største attraktion Fårup Sommerland får miljømærke

  09 juni, 2023

  Fårup Sommerland har som en af de første forlystelsesparker i Danmark modtaget et nyt miljømærke, der anerkender parken som Green Attraction og dermed er bevis på, at Nordjyllands største attraktion har et bæredygtigt fokus. Miljømærket skal gøre det lettere for gæster at tilvælge bæredygtige attraktioner i Danmark.

 • universeesg2022

  Universe offentliggør ESG-rapport

  24 maj, 2023

  For kort tid siden blev Universe den første attraktion i Sønderjylland, som fik tildelt Green Attraction. Mærkningen følges nu op med offentliggørelse af en ESG-rapport.

1 2 3 4 5 6 7 8 9