gatilaqua

 AQUA Akvarium & Dyrepark er en Green Attraction

AQUA Akvarium & Dyrepark har nu opnået Green Attraction certificeringen. Organisationen har over noget tid været i gang med en større dokumentationsproces i forhold til bæredygtighed, hvilket har resulteret i den flotte certificering.

Juryen hos Green Attraction var meget imponeret af AQUAs miljøarbejde og arbejdet med ansøgningen for Green Attraction, og de fremhæver især AQUAs grundige arbejde med megen dokumentationsmateriale og mange gode og kommende planer for det grønne arbejde, AQUAs fokus på at begrænse energiforbruget bl.a. med nye pumper og optimering af ventilation, AQUAs affaldssortering og det generelle fokus på at drive attraktionen på naturens præmisser.

”Netop bæredygtighed er en helt naturlig del af AQUAs DNA, og har altid været en del af AQUAs formidling, der sammen med fokus på biodiversitet samt formidling af naturen og brugen heraf på en bæredygtig måde, skal sørge for at naturdanne danskerne, så vi i mange generationen kan passe på vores fælles danske natur, udtaler fungerende direktør Lisbeth Skovmand Høgh, og fortsætter; ”Vi er meget glade og stolte over denne certificering, der synliggør og overskueliggør vores arbejde med bæredygtighed og den grønne omstilling.

AQUA Akvarium & Dyrepark har længe arbejdet med bæredygtighed, og det er en proces der fortsætter. AQUA har en langsigtet strategi om at gå foran for den grønne omstilling. Vi tror på, at naturbevaring understøttes gennem en bevidst og mere bæredygtig adfærd generelt. Det betyder, at vi hele tiden tænker i og arbejder for at nedbringe miljøpåvirkningen af vores aktiviteter.”