Video fra morgenmødet: ”Sådan gør vi kulturen grøn”

Der blev snakket en del om Green Attraction, da Wonderful Copenhagen i regi af Dansk Storbyturisme den 26. oktober 2022 holdte morgenmøde på Arbejdermuseet om, hvad bæredygtighed betyder for kulturinstitutioner.

På morgemødet blev der givet konkrete idéer til, hvordan bæredygtighed og grøn omstilling udføres i både strategi og praksis for kulturinstitutioner. 

Sekretariatsleder fra Green Attraction Mikal Holt Jensen var i panel med Karoline Amalie Steen fra KL, der fortalte om kommunernes syn på grønne kulturinstitutioner, mens Sara Line Bohn fra Nordea-fonden gav et indblik i hvordan de støtter en grøn kultur.

Jens Søby fra KØN - Gender Museum Denmark fortalte om deres mærkning med Green Attraction, mens, Jan Kvistborg fra Aalborg Kongres & Kultur Center og Teo Juel Geer fra Energimuseet inspirerede deltagerne med deres grønne initiativer.
 
Arrangementet blev modereret af Julie Lindegaard og arrangeret af bl.a. Signe Krarup Hansen og Katrine Holmgaard Hansen.

Se den her…