guidegroenneattraktioner

Guide til grønne attaktioner

I forbindelse med projekt om bæredygtige attraktioner og oplevelser er der udarbejdet en guide til grønne attraktioner. Det er en praktisk håndbog, der skal hjælpe attraktioner som museer, forlystelsesparker, videnspædagogiske aktivitetscentre og zoologiske anlæg med den grønne dagsorden.

Den kan bruges af alle attraktioner – både dem som er med i det nye målrettede miljømærke Green Attraction, dem som er på vej eller dem, som ønsker at starte op uden et miljømærke.

Guiden er udarbejdet i forbindelse med Projekt Bæredygtige Attraktioner og Oplevelser, hvor Danske Zoologiske Haver & Akvarier (DAZA), Organisationen Danske Museer (ODM), Foreningen af Forlystelser i Danmark (FFD), Videnspædagogiske Aktivitetscentre (VPAC) og HORESTA deltager og som er støttet med midler fra Erhvervsfremmebestyrelsen.

Guiden er delt i tre:

Første del fokuserer på, hvorfor det er en god idé for attraktioner at arbejde med miljø og bæredygtighed.

Anden del giver nogle simple forslag til at komme i gang med arbejdet og særlige råd til de enkelte miljøområder og attraktionstyper.

Tredje del handler om, hvordan jeres attraktion kan få mærket GREEN ATTRACTION. I får en trinvis guide til at komme i gang.

Hent guiden her...