Naturama Logo

Naturama kigger på energiforbruget

Hos Naturama i Svendborg er man i fuld gang med at se på, hvordan stedet kan spare og effektivisere på deres energiforbrug med forskellige tidshorisonter.

- På den korte bane er der nogle tiltag, som vi kan tage fat i. Vi kan skære ned på julebelysningen, og vi kan kan sørge for at udskifte apparater, som tager allermest strøm. Men det kræver investeringer, så det er jo ikke vanvittig nemt, siger kommunikationsleder hos Naturama Mads Dirckinck-Holmfeld til TV2 Fyn. 

Oplevelsescentret er afhængige af lys og lyd for at give de besøgende en totaloplevelse, forklarer han. Alligevel er kommunikationslederen fortrøstningsfuld, og det handler for stedet lige nu om at ændre på mindre ting, såsom at skifte pærer eller tænde selve udstillingen til lidt senere end normalt. 

- Vi må tage situationen, som den kommer, og så gælder det om at få det bedste ud af det. Hvis vi skal have en fredag med "nat på museet" i et par timer, så må vi jo prøve det, siger han. 

Læs hele artiklen...