drengiforlystelse

Green Attraction lancering den 29. august kl. 14-16 i Experimentarium

DAZA, ODM, FFD, VPAC og HORESTA inviterer til lancering af GREEN ATTRACTION, der er den nye miljømærkningsordning for danske attraktioner.

Du inviteres til lancering af GREEN ATTRACTION, den nye miljømærkningsordning, hvor vi skal hylde og fejre de grønne attraktioner.

Lanceringen CELEBRATING GREEN ATTRACTIONS finder sted den 29. august kl. 14-16 i Experimentarium, hvor der både vil være inspirerende indlæg og taler, overrækkelse af GREEN ATTRACTION til de første attraktioner i Danmark og naturligvis bobler.

Om GREEN ATTRACTION

GREEN ATTRACTION er den nye miljømærkningsordning for de danske attraktioner, og flere attraktioner som forlystelser, museer, zoologiske anlæg og videns pædagogiske aktivitetscentre er allerede i gang med processen mod en mærkning.

I samarbejde med repræsentanter fra Danske Zoologiske Haver & Akvarier (DAZA), Organisationen Danske Museer (ODM), Foreningen af Forlystelser i Danmark (FFD), Videnspædagogiske Aktivitetscentre (VPAC) er der fastlagt kriterier, og dermed også den store, grønne værktøjskasse, som er nødvendig for dig og din attraktion.

Vi glæder os til at se dig til lancering af GREEN ATTRACTION, som finder sted den 29. august kl. 14-16 i Experimentarium.

Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig her...