gaside9pigekarussel

Verdens mest bæredygtige forlystelsespark

I 2025 vil forlystelsesparken Liseberg i Gøteborg være verdensledende inden for bæredygtig parkdrift.

Med udgangspunkt i de fem områder, som Liseberg anser for at være vigtigst, og hvor de kan gøre den største forskel, har Liseberg opstillet fem bæredygtighedsmål, der skal hjælpe dem med at træffe kloge og bæredygtige valg for fremtidens Liseberg.

Bæredygtighed handler for Liseberg om at agere ansvarligt og langsigtet. Forlystelsesparker leder og udvikler forretningen med den forudsætning, at Liseberg skal passe på kommende generationer. Lisebergs arbejde med bæredygtighed er styret af Lisebergs bæredygtighedsdirektiv.

Liseberg certificeret i henhold til bæredygtighedsstandarden ISO 20121
Som den første forlystelsespark i verden er Liseberg i december 2021 blevet certificeret efter ISO 20121-standarden, som indeholder krav til ledelsessystemer for bæredygtighed ved events. Certifikatet er en kvittering og et bevis på, at vores bæredygtighedsarbejde og engagement lever op til ISO-kravene, og at en uafhængig tredjepart har vurderet, at de har relevante arbejdsmetoder og -betingelser på plads. ISO 20121 dækker alle dimensioner af bæredygtighed – miljømæssig, social og økonomisk, og vurderingen er, at certificeringen vil bidrage til et mere bæredygtigt parkbesøg og udvikle Liseberg som helhed.

Læs mere her...