elefanter-thailand

Oplev Thailands elefanter – med god samvittighed

Ferie med Formål har dannet samarbejde med nogle af de organisationer, hvor turisten kan få lov til at forberede maden til elefanten, og se dem spise det.

Man får ligeledes lov til at observere elefanten fra en kort – men sikker – afstand, imens vores lokalguide deler facts ud om giganten, oplyses det.

Har man besøgt Thailand, har man højst sandsynligt oplevet elefantridning. Eftersom disse er blevet mindre populære, er efterspørgslen på elefantbadning steget, på trods af, at det faktisk er lige så skadeligt for elefanten, hedder det fra rejsebureauet.

Ferie med Formål peger også på muligheden for at besøge landsbyer – og støtte et godt formål.

”De fleste på ferie i Asien har sikkert prøvet at spise på en familieejet restaurant, hvor moderen står i køkkenet og døtrene serverer. Besøger man den nordlige eller centrale del af Thailand, er det muligt at besøge nogle af de lokale landsbyer, som ikke får nogen gavn af turismen på grund af deres beliggenhed", fortæller rejsebureauet.

Læs mere på Standby...